Professionel og omsorgsfuld behandling i et stressfrit miljø

Nyheder 2014

20. Januar 2014: Pasningsvejledninger til kæledyrsejere.

Supergod nyhed til alle nuværende og kommende hobbydyrs-ejere. Fra d. 1. Januar 2014 skal alle dyrehandlere udlevere en godkendt pasningsvejledning til alle, der køber et hobbydyr. Det har vi efterlyst i mange år, fordi vi ofte ser fejlernæring af især eksotiske dyr og at dyrs fysiske og mentale behov ikke efterleves. Vejledninger kan findes på:9. Januar 2014: Opdatering af hjemmesiderne

Vores hjemmeside er blevet opdateret. Bla. er der kommet en helt ny side om klinikkens historie gennem tiderne. Du kan læse mere

Der er desuden kommet nye priser. Nogle er faldet mens andre ligger på niveau med sidste år eller en lille smule over. Du finder de nye priser


Nyheder 2013

7. Februar 2013: Virus i omløb

4 hunde med voldsom opkast og diarré i Værebro området

Vi har behandlet 4 hunde med opkast og diarré på to dage. To af dem med blodig diarré. Ud fra dette, ser det ud til, at der er en mave-tarmvirus i omløb i Bagsværd. Hvis din hund skulle få diarré og/eller opkast, så kontakt dyrlægen hurtigst muligt. Milde tilfælde kan oftest behandles med 24 timers faste (fri adgang til vand) og derefter skånekost.4. Februar 2013:

Ny Hjemmeside

Bagsærd Dyreklinik har fået nydesignet hjemmeside. Siden er programmeret af Lone Hansen, der er ansat på klinikken. Vi håber, at den giver en god brugeroplevelse.


Nyheder 2012

Juni 2012:

Ny type sårrens

Vi har fået en ny type sårrens, der fjerner størstedelen af bakterier, virus og svampe uden negative bivirkninger. Midlet er lavet af hydrolyseret vand og er ufarligt for mennekser og dyr. Det er især brugbart til akutte, overfladiske hudbetændelser og tilbagevendende infektioner (herunder svampeinfektioner) i hudfolder mm. Hermed kan vi i nogle tilfælde undgå brug af antibiotika og stærke svampemidler.


Nyheder 2011

November 2011:

Bagsvæd Dyreklinik er nu kommet på facebook.

Du har nu mulighed for at stille almene spørgsmål, om dit kæledyr, til Dyrlæge Anne Carlsson. Vi gør dog opmærksomt på, at vi ikke kan stille diagnoser over facebook og beder alle om at bevare en god tone på siden. Du kan følge os ved at klikke på facebook knappen nederst på hjemmesiden.

Rabatordning.

Vi har den 17-11-2011 oprettet en rabatordning for alle med en årlig hustands indkomst på under 140.000,- kr. før skat. Se mere her.

Juni 2011:

Krav om ormekur, ved rejse til Bornholm, er ophævet.

Sverige har ophævet kravet om ormekur ved rejse til Bornholm via transit gennem Sverige. Der skal dog stadig udfyldes transiterklæring (kan gøres on-line på fødevarestyrelsens hjemmeside. Se "Rejse med kæledyr" under links)

Man har vedtaget en lov om, at killinger først må fjernes fra moderkatten og søskende når de er blevet 12 uger gamle. Dette skyldes, at killingerne præges og udvikler normal katteadfærd i disse sidste uger og når de tages for tidligt fra, ses der oftere adfærdsproblemer. Rigtigt mange katte aflives hvert år pga adfærdsproblemer når de bliver voksne og dette søger man at undgå. Det er altså både til gavn for kat og kommende ejer.

Følg os på Facebook: