Professionel og omsorgsfuld behandling i et stressfrit miljø

Pensioner

Bagsværd Dyreklinik har igennem en årrække stiftet bekendtskab med et stort antal hunde- og kattepensioner. Vi er desværre, fra tid til anden, stødt på pensioner, hvor forholdene ikke har levet op til en ordentlig standard. Dette har betydet, at ejere er kommet med alvorligt syge dyr efterfølgende. Da der ikke er nogen kontrol på området, kan alle og enhver åbne en pension. Der kræves ikke nogen færdigheder eller viden om dyrs trivsel. Vi kan på nuværende tidspunkt kun anbefale nedenstående pensioner, da vi har erfaring med, at forholdene er i orden. Vi lytter dog gerne til vores klienter, hvis de kender andre gode pensioner.

Helsinge katte- og hundepension

Helsinge Kameludlejning har, i en årrække, drevet en velfungerende katte- og hundepension. Der er altid ordnede forhold, hvor hygiejnen er i top.

For mere information, gå til deres hjemmeside

Vejlegårdens katte- og hundepension

Kun ca. 20 min. i bil fra København, i udkanten af Måløv, finder du Vejlegårdens hunde- og kattepension

Vejlegården ligger i landlige hyggelige omgivelser, og danner rammen for et trygt og behageligt ophold for dine dyr, her har de blandt andet mulighed for at lege med andre. Vi har valgt kun at have plads til 15 hunde og ca. 35 katte. Da der skal være tid til hver enkelt dyr.

For mere information, gå til deres hjemmeside

Dyrenes Beskyttelse

Dyrenes Beskyttelse formidler også hunde og katte pensioner.

For mere information, gå til deres hjemmeside

Følg os på Facebook: