Professionel og omsorgsfuld behandling i et stressfrit miljø

Om Klinikken

Bagsværd Dyreklinik har eksisteret i over 80 år (siden 1930) og nuværende ejer, Dyrlæge Anne Carlsson, har mere end erfaring fra smådyrspraksis.

Vi behandler alle familiedyr (hunde, katte, kaniner, marsvin, hamstere, mus, rotter, pindsvin, fritter/ildere, småfugle, papegøjer, krybdyr, skildpadder, slanger mfl).

De fleste af vores kunder er fra Bagsværd, men vi ser flere og flere fra mange af de omkringliggende byer, bl.a.: Buddinge, Farum, Hareskoven, Herlev, Lyngby, Søborg og Værløse.

Vores højeste prioritet er, at give klienter den bedste service og patienter den bedst mulige behandling under rolige og stressfrie forhold. Med kun én dyrlæge, som kender dit dyr særligt godt hele livet, får du større tryghed og dyrlægen kan bedre vejlede og behandle optimalt. Vi sætter normalt ½ time af til hver patient/klient i modsætning de 7-15 minutter, der er normen. Det koster ikke ekstra, men giver mere ro.

Vi holder os ajour med nyeste tiltag indenfor familiedyrspraksis, bl.a. ved jævnlig deltagelse i efteruddannelse. Hermed kan vi rådgive bedst muligt til gavn for dyr og ejer.

Alt i alt er vores mål: professionel og omsorgsfuld behandling i trygge rammer. Anne's motto er: "Dyrlæge for dyrenes skyld".

Vi kan tilbyde medicinsk og kirurgisk behandling og har eget laboratorium, hvor vi kan udføre de mest almindelige tests på blod-, urin-, hud-, hår-, vævs- og afføringsprøver.

Dit dyr kan blive ultralydsscannet, få tandbehandling og vi anvender også akupunktur og guldimplantation (Anne er certificeret hos IVAS og DMSfA og har undervist andre dyrlæger og læger i teknikkerne).

Vi har desuden et fint samarbejde med andre specialister, når der i sjældne tilfælde er brug for det.

På klinikken har vi et bredt udvalg af kvalitetsfoder, sunde kosttilskud og andre dyreartikler. Du er meget velkommen til at komme forbi og få et par gratis foderprøver til din hund eller kat. Det er bedst at ringe i forvejen, da du ellers risikerer at gå forgæves, hvis dyrlægen er i sygebesøg.

Man kan desuden bestille foder og dyreartikler via vores webshop: Dyrenes Webshop. Vi leverer gratis til Bagsværd og nærliggende kommuner hver Onsdag og der er 5% rabat i hele 2013.

Målet med denne hjemmeside er at give dig overskuelige, præcise og kortfattede oplysninger. Det kan være om dit kæledyrs behov for pasning, pleje og fodring, problemer med adfærd, sygdomme og førstehjælp. Du vil desuden kunne finde oplysninger om anbefalede internater og pensioner mm. Der vil være relevante links til sider om familiedyr.

Du er altid meget velkommen til at ringe med spørgsmål om dit nuværende – eller kommende dyr.

Tak for ”besøget” og på gensyn på Bagsværd Dyreklinik

Følg os på Facebook: